FARKLI ÜNİVERSİTELERDEN YAZ OKULU ALMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

2020-2021 Yaz Döneminde farklı Üniversitelerden Yaz Okulu almak isteyen Fakültemiz öğrencilerinin; web sayfamızdaki form ile birlikte dersin içeriğini, dilini, kredi saatini ve yaz okulu akademik takvimini gösteren  belgeleri, ilgili Bölüm Sekreterliklerinin  aşağıdaki e-posta adreslerine göndermeleri gerekmektedir.

*İşletme, Maliye, Sağlık Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümleri için; delil.yildirim@ikc.edu.tr

*İktisat, Uluslararası İlişkiler, Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik Bölümleri için; zahit.erdogan@ikc.edu.tr

Yaz Okulu Başvuru Form için Tıklayınız

NOT:Yaz okulu dersini alabilmek için ilgili ders/derslerin içeriklerinin Bölüm tarafından onaylanması gerekmektedir. Dersin onay durumunu Bölüm Sekreterliklerinden takip edilebilir.

Menüyü Kapat